Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C.Rogio web services S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

S.C. Rogio web servicesS.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Bijuterii-ocazii.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei noastre fara acordul prealabil scris al acesteia.

1.
Produsele si serviciile oferite pe site-ul Bijuterii-ocazii.ro, politica de preturi
S.C. Rogio web services SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate sunt noi, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala fizica si virtuala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C.Rogio web services S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de campaniile publicitare active pe site. Preturile prezentate sunt finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. Boutique Concept Store S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
Toate produsele de pe site.ul Bijuterii-ocazii.ro se vand la bucata, nu la gramaj.

2.
Dreptul de autor a S.C. Rogio web services S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului Bijuterii-ocazii.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. rogio web services S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) . Folosirea fara acordul S.C. Rogio web services S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email [email protected]

3.
Taxa de transport
Comenzile cu valoarea totală mai mare sau egală cu 200 lei (TVA inclus) beneficiază de livrare GRATUITĂ. Pentru comenzile sub 200 lei, se va percepe o taxă de transport de 18 lei pentru coletele cu Ramburs (plata cash direct la curier) si 13lei pentru comenzile cu plata integrala cu cardul bancar(prin MobilPay).

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare (ex: ora/data de livrare dorită, puncte de reper, notițe speciale etc.) vă rugăm să introduceți aceste detalii în căsuța de ”Observații”, înainte de plasarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda Dvs. va fi expediat, veți fi înștiințat prin SMS. Acesta va fi trimis de către firma de curierat și va conține numărul comenzii, numărul de telefon al curierului și suma datorată. Coletele cu plata ramburs pot fi ridicate de la curier numai după achitarea sumei datorate.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată coletului trimis de către noi revine firmei de curierat, conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei transportatorului și dacă vom fi înștiințati în timp util.

In perioada actuala, termenul de livrare poate fi de 1-4 zile lucratoare, in functie de fluxul de comenzi in procesare.

4.
Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 6luni, iar perioada de retur este de 14 zile calendaristice.

Dreptul de returnare a produselor cumparate:
Clientul poate returna produl/produsele cumparate fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta.

Returnarea produselor este gratuita. S.C. Rogio web services S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.

Retururile NU se pot plati cash! De aceea, vă rugăm să ne furnizați IBAN-ul corespunzător contului Dvs. bancar pe o bucată de hârtie, în interiorul coletului returnat, sau pe adresa de e-mail [email protected]
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Puteți solicitata și telefonic returul, printr-un apel la numerele de telefon 0742984014

5.
Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul Bijuterii-ocazii.ro este gazduit de serverele unei terte firme, S.C. Rogio web services S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.S.C. Rogio web services S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului bijuterii-ocazii.ro.
S.C. Rogio web services S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul EdenBoutique. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
6.
Obligațiile Dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.bijuterii-ocaziiro, nu este obligatoriu să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, Dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre Dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către Dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

7.
Politica de confidentialitate
S.C.rogio web services S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Rogio Web Services S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. Rogio Web Services S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin posta la adresa:loc.Livezeni, str.Subpaudre., nr 3 jud Mures.

S.C. Rogio Web Services S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Bijuterii-ocazii.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. Rogio Web Services S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Rogio Web Services S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Bijuterii-ocazii.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare.S.C. Rogio Web Services S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. Rogio Web Services S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

S.C. Rogio Web Services S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. Rogio Web Services S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de bijuterii-ocazii.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor bijuterii-ocazii.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. Rogio Web Services S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul bijuterii-ocazii.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

8.
Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Bijuterii-ocazii.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor la adresa de email [email protected], de catre utilizator.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Rogio Web Services S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. Rogio Web Services S.R.L. de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.