Bratari Charm

Afișez toate cele 8 rezultate

-55%
110.00 lei 50.00 lei
-37%
30.00 lei 19.00 lei
-54%

Bratari Charm

Bratara Charm

185.00 lei 85.00 lei
-52%
185.00 lei 89.00 lei
-68%
185.00 lei 59.00 lei
-54%

Bratari Charm

Bratara CHARM LOVE

185.00 lei 85.00 lei
-43%
53.00 lei 30.00 lei

Bratari Charm
Alege sau organizeaza bratara ta ca si un jurnal cu amintirii sau dorinte. Pune amprenta ta asupra povestii pe care o prezinta, asupra amintirilor care  te definesc . Cu ajutorul charmurilor iti poti expune sentimetele frumoase traite in cele mai speciale momente din viata ta , a persoane iubite , a familiei tale ,a lucrurilor care te inconjoara si iti lumineaza fiecare zi !
Semnificatia elementelor:
Elefantul– este un talisman foarte popular care simbolizeaza putere, fertilitate, demnitate, rabdare, intelepciune, longevitate si fericire. Este desigur si un simbol al norocului.

Aripile ingerasului – semnifica pacea , iubirea si conexiunea dintre pamant si cer (intre uman si divin) , fiind simboluri ale transcendentei si eliberarii.

Fluturele ca si elemente la Batari Charm – iti sa putere ca viata sa iti fie usoara precum zborul fluturilor!

Mânuța Hamsa sau Mâna Fatimei– Simbolizează norocul, prosperitatea și protecția.

Casa ca si elemenet  bratari charm inseamna refugiu, securitate, adapost langa cei drgai.

Bufnita – este un talisman foarte puternic pentru ca reprezinta zeita intelepciunii , Atena, care este, de asemenea, asociata cu inteligenta si iluminarea.

Delfinul – Este un talisman puternic, care ajuta la transformarea visurilor in realitate. Este  deasemenea un talisman excelent pentru persoanele care calatoresc pe mare, deoarece acesta ajuta in cazul celor care au rau de mare.

Luna – este o amuleta de fertilitate, dar, de asemenea, ajuta in cazul  problemelor de inegalitate, rivalitate, agresiune fizică, și  protectie a celor lipsiți de apărare .
Creaturi magice –.
Aceste pandative mitice sau magice, cum ar fi elfi, zane, unicorni,sunt eficiente în atragerea  bogatiei si armoniei in casa. Se recomanda sa fie facute din rasina, portelan sau ceramica si sticla Murano.
Soarele – talisman pentru toate lucrurile care tin de fertilitate, recolte bune, abundenta economica, fericire si noroc.
Tigrul – este considerat un talisman puternic pentru noroc de aceea este recomandat sa fie purtat si la acest tip de bratari pentru ca prosperitatea si evolutia nu numai din punct de vedere material sa creasca .

Ingerul pazitor – este un simbol puternic, care serveste pentru a protectie.

Paianjenul – este un talisman purtat pentru a aduce beneficii economice purtatorului.

Caruciorul simbolizeaza nasterea si dorinta de a avea copii.

Cartea simbolizeaza pasiunea pentru lectura, invatatura, dar si finalizarea unui ciclu de studiu: liceu, facultate…